Sigep Rimini 2019. – Sajam slastičarstva, pekarstva i sladoledarstva

NEDJELJA, 20.01.2019.                       ZAGREB – FICO EATALY – RIMINI

Polazak u 7:30 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja u pravcu Rijeke i dolazak na odmorište „Vrata Jadrana“. Kratka pauza. Nastavak puta kroz Sloveniju i sj. Italiju prema Bologni. Dolazak u FICO EATALY WORLD, najveći svjetski tematski park posvećen gastronomiji. U centru se nalaze svi poznati proizvođači hrane i opreme za kuhanje iz cijele Italije. Posjetitelji u obilasku centra pješice ili na malim trociklima razgledavaju manufakture koje demonstriraju proces proizvodnje sireva, tjestenina, mortadela, čokolada i dr. Sve to moguće je tamo kupiti i degustirati u brojnim restoranima, barovima i na štandovima. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje centra prema dogovoru. Nastavak puta prema Riminiju. Smještaj u hotel EUR  u Riminiju. Noćenje.

 

PONEDJELJAK, 21.01.2019.                                             RIMINI (SAJAM)

Doručak. Odlazak na sajam i boravak prema dogovoru s grupom (sajam je otvoren od 9:30 – 18:00). Povratak u hotel. Večera u hotelu. Slijedi odlazak u specijaliziranu trgovinu FUGAR koja nudi velik izbor proizvoda za ugostiteljstvo, pekarstvo i slastičarstvo. Povratak u hotel. Noćenje.

 

UTORAK, 22.01.2019             RIMINI (SAJAM) – SAN MARINO- ZAGREB

Doručak. Odlazak na sajam i boravak na sajmu prema dogovoru. Slijedi odlazak u SAN MARINO. Šetnja i kraći razgled jedne od najmanjih država na svijetu. Slobodno vrijeme za shopping u malim dućanima sa kožnom galanterijom i dr. Povratak prema Hrvatskoj i dolazak u Zagreb u kasnim večernjim/noćnim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.800 kn

CIJENA JE RAĐENA NA BAZI 40 PUTNIKA.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • 1 noćenje sa doručkom i 1 polupansion u hotelu EUR 3*superior u dvokrevetnoj sobi
    eur-hotel.com
  • Razglede prema programu
  • Voditelja putovanja
  • Osiguranje odgovornosti i jamčevine turističkih paket aranžmana
  • Troškove organizacije

 

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 500 kn

SAJAMSKA ULAZNICA je besplatna uz popunjavanje obrasca na:
 https://mz-consulting.org/hr/sajmovi/rimini_italy/sigep_rimini/

About admin33