Category Obavijesti

Poštovani putnici,

došlo je vrijeme za promjene – nabolje! S radošću vas obavješćujemo kako od 1. travnja 2023. godine stari mjesečni pokazi odlaze u povijest jer uvodimo elektroničke kartice za vožnju (tzv. e-kartice)!

E-kartica novo je sredstvo plaćanja usluge prijevoza namijenjeno ponajprije putnicima koji svakodnevno koriste usluge javnog prijevoza na području Samobora, Jastrebarskog i Zagreba i zamjena je za nekadašnji mjesečni pokaz, odnosno mjesečnu markicu.

Karticu je potrebno kupiti po cijeni od 7 eura (jednokratno) u Uredu za prodaju karata na Autobusnom kolodvoru u Samoboru ili u Uredu za prodaju karata u Jastrebarskom. Jednom kad ju kupite, više nije potrebno svake godine kupovati novi pokaz. Ona je, naime, bez vremenskog ograničenja, a jedino što ćete morati jest na svoju karticu uplaćivati iznos koji ste dosad izdvajali za mjesečnu markicu. Napominjemo ovim putem da će kupnja pojedinačnih voznih karti i dalje biti moguća u autobusu kod vozača.

Novost je i da uskoro uvodimo online nadopunu elektroničke kartice što znači da više nećete morati dolaziti u naše poslovnice kako biste uplatili iznos na karticu, već ćete to moći učiniti iz udobnosti vlastitog doma.

Više informacija o korištenju nove vozne kartice dobit ćete od našeg osoblja na prodajnim mjestima.

Hvala vam na dosadašnjem povjerenju!
Vaša Samoborček EU grupa