Važne poveznice

element-support

Kontaktirajte nas!

Telefon: +385 1 3335 170

E-adresa: uprava@samoborcek.hr

Reklamacije i povratne informacije:

reklamacije@samoborcek.hr

Adresa: Dobriše Cesarića 26, 10430 Samobor

Samoborček EU grupa d.o.o.

Prijevoznička tvrtka Samoborček nastala je 1991. godine. Tijekom godina od maloga smo se obiteljskoga poduzeća razvili u značajno regionalno, srednje veliko, turističko poduzeće. Danas zapošljavamo preko 150 djelatnika, posjedujemo oko 80 autobusa visokoturističke, turističke i prigradske kategorije koji neprestano prometuju na gradskim i prigradskim linijama zapadnoga dijela Zagrebačke županije, povezujući tako gradove Samobor, Zagreb i Jastrebarsko te njihovu okolicu.

Osim gradskoga i međugradskoga linijskog prijevoza, svojim bogato opremljenim autobusima visoke turističke klase svakodnevno vozimo i linije prema Dalmaciji za Gospić, Zadar, Biograd na Moru, Vodice, Šibenik, Trogir i Split, Metković i Dubrovnik.

U veljači 2000. godine osnovali smo i turističku agenciju Samoborček Turist. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto čari Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa Samoborčekom bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašemu upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, team building, incentive...).

Vozni park tvrtke uključuje kombije, minibuseve od 17 mjesta pa sve do autobusa sa 70 sjedišta čime zadovoljavamo sve potrebe naših putnika. Našu turističku agenciju i poslovnicu možete pronaći u Zagrebu, Samoboru i Jastrebarskom te u Šibeniku i Buzetu.

Neprestanim ulaganjem u vozni park i proširenjem ponude usluga Samoborček doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu što potvrđuju i mnogobrojne turističke agencije, škole, župe, tvrtke i drugi korisnici naših usluga koji su već godinama s nama i svojim preporukama najbolji su pokazatelj svega što čini Samoborček. Sigurnost putnika, kvaliteta autobusa te profesionalnost vozača i naših vodiča temelj su našega poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem i uživajte u vožnji!

Tvrtka_fotografija uz tekst