Važne poveznice

element-support

Kontaktirajte nas!

Telefon: +385 1 3335 170

E-adresa: uprava@samoborcek.hr

Reklamacije i povratne informacije:

reklamacije@samoborcek.hr

Adresa: Dobriše Cesarića 26, 10430 Samobor

Zadovoljstvo i sigurnost putnika

Više od 80 Samoborčekovih buseva svakodnevno preveze više od 5 000 putnika, prelazeći pritom više od 40 000 kilometara unutar i izvan zemlje. Iskustvo i profesionalnost naših vozača ključan su preduvjet za sigurnu vožnju i zadovoljstvo putnika koji nam se uvijek rado vraćaju. Njihove su nam potrebe na prvome mjestu i više nego dovoljan razlog za postavljanje visokih kriterija koje uvijek težimo ispuniti, bez iznimke. Poštujemo njihova mišljenja, primjedbe i pohvale, a kako bismo se i dodatno povezali, osim u našim poslovnicama, telefonski i putem e-pošte, dostupni smo im i na društvenim mrežama Facebook i Instagram na kojima mogu saznati novosti iz našega poslovanja, a ponajviše iz turističkoga aspekta.

Donacije i sponzorstva

Zahtjev za donaciju ili pokroviteljstvo možete poslati na e-adresu uprava@samoborcek.hr ili matea.grguric@samoborcek.hr.

Ako je Vaš zahtjev odobren, javit ćemo Vam se s povratnom informacijom i na vrijeme dogovoriti detalje potpore. U suprotnome nećete primati nikakve daljnje obavijesti.

Svakako imajte na umu da kroz sustav donacija i pokroviteljstava ne podržavamo pojedince, političke stranke, kao ni udruge proizašle iz Domovinskoga rata. Podržavamo, međutim, projekte koji doprinose lokalnoj zajednici i poboljšanju života u njoj.