Category Obavijesti

Poštovani putnici i korisnici gradskih, odnosno međužupanijskih linija,

Samoborček EU grupa u ponedjeljak, 30. listopada 2023. godine, uvodi novu autobusnu liniju 517 Samobor – Galgovo – Klinča Sela.

Linija je to koja će omogućiti bolju povezanost Samobora, Galgova i Klinča Sela, a sastavni je dio Ugovora o javnoj usluzi prijevoza putnika u cestovnom prometu kojim Zagrebačka županija omogućava veći broj linija i polazaka, kvalitetniji prijevoz, bolju povezanost ruralnih područja, bolju usklađenost s ostalim oblicima prijevoza te ujednačeniju i jeftiniju cijenu karte u svakoj od šest definiranih zona.

Cijena je pojedinačne karte od Samobora do Kladja 1,50 eura, dok je cijena iste takve karte od Samobora do Svetog Josipa, Svetog Martina ili Galgova 2 eura.

Putnici koji će putovati na navedenoj liniji svoje e-kartice za prijevoz mogu kupiti, odnosno nadopuniti u Uredu za prodaju karata na Autobusnom kolodvoru u Samoboru ili u Uredu za prodaju karata u Jastrebarskom, a više informacija o cijenama karata, kao i vozni red za novu liniju može se pronaći na našoj internetskoj stranici u rubrikama Kupnja karata – Cjenik i Vozni red – Vozni red gradskih linija.

Hvala vam što putujete s nama!